Site cu anunturi imobiliare gratuite valabile 90 de zile.

Anunt actualizat acum 59 zile

Garsoniera de vanzare, Strada Budieni 17, București (ID #13102)

Vând garsonieră 1 3 Gorjului - 42 500 € (1090 €/mp)

Descriere:
Vând garsonieră decomandată, situată la etajul 1 al unui imobil cu trei etaje, edificat în anul 2010, într-o zonă liniștită.
Este amplasată într-o zonă avantajoasă, cu acces ușor la mall-uri, supermarket-uri, tramvaie, autobuze, în imediata apropiere de stațiile de metrou Gorjului și Lujerului.
Imobilul edificat este amplasat într-o zonă excelentă, foarte aproape de mijloacele de transport în comun ale RATB: 61, 62, 106, 136, 236, 336, de supermarket-uri și mall-uri: Profi, Mega Image, LIDL , Kaufland, Cora, Plaza Romania și Afi Palace Cotroceni, Gradinița și Școala particulară Romano-Finlandeză, alte școli și grădinițe.
Garsoniera este situată într-un imobil modern P+3, construit cu atenție la detalii și finisaje. Materialele folosite pentru construcția acestui imobil sunt de cea mai bună calitate.
Locuința dispune de suprafețe vitrate generoase pe două dintre laturile acesteia.
Se remarcă prin dotările cu mobilier nou, draperii, perdele, galerii, plase de țânțari, cablu și internet RCS&RDS (Digi Net Fiberlink 1000 + Digi TV Cablu HD), aer condiționat, mașină de spălat automată, centrală termică proprie, bucătărie nouă şi utilată complet (combină frigorifică economică, plită de aragaz, cuptor electric, hotă, cuptor cu microunde).
Este o garsonieră modernă, confort lux, spațioasă. Dispune de gresie, faianță, parchet, geamuri termopan mahon de foarte bună calitate, ușă metalică, instalație interfon.
Structura clădirii este formată din cadre de beton, diafragme, planșee și fundație tip radier general. Atât pereții exteriori, cât și cei de compartimentare interioară sunt construiți din cărămidă Porotherm 30/25. Imobilul este încadrat în clasa energetică A și are o izolație exterioara de 10 cm.
În interior, garsoniera are pereții zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoare albă și obiecte sanitare de calitate.
Încălzirea se realizează prin intermediul centralei termice proprii marca IMERGAZ.
Garsoniera este contorizată individual pentru apă, gaz și electricitate, iar contoarele sunt amplasate astfel: în bucătărie, cel pentru apă rece, pe palier, cel pentru gaze și pe holul interior de la parterul imobilului, cel pentru energie electrică.
Nu dispune de parcare, dar sunt condiții de parcare în zonă, la mică distanță față de imobil.
Exclus intermediari.
Informaţii de contact

Nume: Sergiu
Telefon : 0741489130
Clasificare: De vanzare
Tip: Rezidential
Stil: Garsoniera
Preţ: 42 500 €
Camere: 1
Bai: 1
Suprafata (mp): 39
Construit in: 2010
Adaugat de: Proprietar
La data: 07-12-2016

Click " Adauga Anunt" pentru anunt gratuit

Sergiu (Proprietar)
0741489130
Contact
Facebook share Twitter share Google+ share
Favorit

Adresa: Strada Budieni 17, București, RomâniaBucureștiBucureștiRomania

Amplasarea pe hartă:
Garsoniera de vanzare - București
Garsoniera de vanzare - București
29300 €
Camere: 3 Bai: 1 Suprafata: 37 mp