Site cu anunturi imobiliare gratuite valabile 90 de zile.

Anunt actualizat acum 50 zile

Casa de vanzare, Strada Calugareni, Dor Mărunt (ID #13229)

Casa vacanta Dor Marunt - 14 500 € (181 €/mp)

Descriere:
Vând casă de vacanță în com. Dor Mărunt, jud. Călăraşi, 80 mp, formată din trei camere, bucătărie, baie, verandă, pivniță, o sobă, geamuri termopan, uși interioare noi din stejar, grilaje metalice la geamuri și ușă intrare lemn, o ușă intrare metalică, sistem alarmă. Casa este din paiantă și acoperiă cu țiglă.
Consolidată la temelie prin brâu de beton armat, pereți interiori consolidati (plasă de buzău) și exterior (sârmă împletită pe cuie) cu ciment la prima mână.
Interior, exceptând o cameră, este tencuit/finisat cu ciment și pardoseală din beton și din lemn, fără gresie și faianță, cu țeavă trasă prin pereți la baie și bucătărie si pivnita (pentru hidrofor), intre pivnita si fantana este canal subteran cimentat pentru tevi alimentare apa, instalația sanitară (nu este montată). Instalația electrică parțial refăcută din cupru.
Teren curte de 2000 mp cu alei și fântână (înălțime totală 15 m cu 10 m apă și diametru 80 cm, cu capac metalic, alei betonate, boltă viță de vie, pomi fructiferi, curte împrejmuită cu gard plasă sârmă și porți metalice. Posibilitate conectare la gaze și apa.
Informaţii de contact

Nume: Alexandru
Telefon : 0755024816
Clasificare: De vanzare
Tip: Rezidential
Stil: Casa
Preţ: 14 500 €
Camere: 3
Bai: 1
Suprafata (mp): 80
Construit in: 1974
Adaugat de: Proprietar
La data: 24-02-2017

Click " Adauga Anunt" pentru anunt gratuit

Alexandru (Proprietar)
0755024816
Contact
Facebook share Twitter share Google+ share
Favorit

Adresa: Strada Calugareni, Dor Mărunt, RomâniaDor MaruntCalarasiRomania

Amplasarea pe hartă: